BIVŠI ČLANI

LEO klub Nova Gorica

Črt Klančič

Kaja Makarovič – “Rojena v Ljubljani, vendar Novogoričanka po srcu in duši. Študiram pravo na Pravni fakulteti v Ljubljani, kjer trenutno tudi preživim največ časa. Kljub natrpanemu urniku študija in obštudijskih dejavnosti, si želim v prostem času prispevati k dobrobiti ljudi v našem okraju. To je bil tudi eden poglavitnih vzrokov, zakaj sem se odločila za vključitev v LEO klub. Menim namreč, da je le-ta odlična izhodiščna točka za to.”

Karolina Mužina – “LEO klubu Nova Gorica sem se pridružila v letu 2015 z željo pomagati in olajšati vsakdan pomoči potrebnim. S člani se zelo dobro razumemo, saj nas povezujejo skupni interesi. Znotraj LEO kluba sem spoznala veliko novih ljudi, s katerimi sem se spoprijateljila. V prostem času rada učim otroke smučat, se družim s prijatelji ter se udeležujem raznih akcij LEO kluba.”

Paulina Batistič – “Kot prostovoljka sem začela delovati že v osnovni šoli. Kasneje, v času srednje šole, sem dve leti delovala v Vrtecu Čričku in eno leto v bolnišnici v Stari Gori. V letu 2015 sem se pridružila LEO klubu, da bi nadaljevala z dobrodelnimi akrivnosti, saj je občutek, ki ga dobiš, ko nekomu pomagaš, neprecenljiv. Pomembno se mi zdi tudi zavedanje, da si obkrožen z ljudmi ki so, tako kot ti, vedno pripravljeni pomagati, saj nikoli neveš, kdaj boš pomoč potreboval prav ti.”

LEO klub Vogrsko

Katrin Žnidarčič – “LEO klubu sem se pridružila v letu 2016, ker rada pomagam in mislim, da ni treba veliko imeti, da lahko nekomu veliko daš. Prostovoljstvo je ob pestrem urniku zame sprostitev, saj vem, da delam nekaj dobrega in mi to daje motivacijo za vse ostalo.”